UITVERKOCHT – BLØF + support – zaterdag 10 juni

UITVERKOCHT – BLØF + support – zaterdag 10 juni
blof openluchttheater lochem

BLØF + support

BLØF behoeft geen introductie. In 25 jaar Nederlandse popgeschiedenis is de band uitgegroeid tot één van de bekendste van Nederland. Wie kent ze niet? Klassiekers als ‘Liefs uit Londen’, ‘Dansen aan zee’, ‘Aan de kust’ en ‘Alles is liefde’. En dan nu in het Openluchttheater in Lochem.

Praktische informatie

Prijs

€ 32.50 (exclusief servicekosten)

Kaarten zijn te koop bij de VVV Lochem, via onze website en de Facebookpagina van het theater.
Eenmaal gekochte kaarten kunnen niet geretourneerd worden.

Datum

Zaterdag 10 juni 2017

Aanvang

20.30 uur – voorprogramma
(20.00 uur poort open)

Parkeren

Parkeren bij het openluchttheater is gratis. Voor de hoofdingang bevindt zich een fietsenweide. Kom je met de auto volg dan de aanwijzingen van de parkeerwachters op. Liever niet in de wijk parkeren, want we houden onze buren graag te vriend.

Pinnen

Bij het Openluchttheater is er mogelijkheid om te pinnen. Om lange wachtrijen te voorkomen is het handig om te zorgen dat je contant geld op zak hebt. Bij grotere evenementen werken we met munten. Heb je munten over, dan kun je die bij een volgende evenement inleveren. Maar bij ons krijg je ook je geld terug.

Kaartjes kopen

En nog even dit…

Het theater bevindt zich in een bosrijke omgeving. We hebben zandpaden en het theater telt behoorlijk wat traptreden met klinkers. Dat maakt het theater niet altijd even makkelijk toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of een andere beperking hebben. Wilt u zeker weten of u volop van een evenement kunt genieten, neem dan van te voren even contact met ons op. Als het mogelijk is bedenken we altijd op een oplossing.

Tijdens evenementen zijn honden niet welkom in het theater. Uiteraard maken we een uitzondering voor hulphonden.

Om in de stemming te komen

Harder dan ik hebben kan...

Omarm

10 december 2016