Rapalje + support – zaterdag 20 mei

Rapalje + support – zaterdag 20 mei

Rapalje + Miles Brothers and friends – Celtic Folk Night

Stampende jigs en reels, gevoelige ballades en een vleugje heavy metal nemen je mee door Schotse hooglanden, Ierse vlakten, taveernes en herbergen.

Wees gewaarschuwd, stilzitten is moeilijk…
Tweeduizend jaar geleden werden de Kelten verdreven van het vasteland van Europa. Alle Kelten? Nee, een band bleef dapper weerstand bieden aan de toestroom van nieuwerwetse pop en rock en vond zo zijn eigen plek in de wereld van de moderne muziek. Gewapend met niets dan hun instrumenten en hun stem trekt Rapalje op strooptocht langs clubs, podia en theaters zover het oor reikt.

Rapalje speelt vanavond in jouw favoriete theater tijdens de Celtic Folk Night. Je wordt welkom geheten door je vrienden, de bierkruiken zijn gevuld. Je hoort bij de ruige mannen en schone deernes die thuis horen in de Schotse Hooglanden.

Praktische informatie

Prijs

€ 13.50 (exclusief servicekosten)

Kaarten zijn te koop bij de VVV Lochem, via onze website en de Facebookpagina van het theater.
Eenmaal gekochte kaarten kunnen niet geretourneerd worden.

Datum

Zaterdag 20 mei 2017

Aanvang

20.00 uur – voorprogramma
(19.30 uur poort open)

Parkeren

Parkeren bij het openluchttheater is gratis. Voor de hoofdingang bevindt zich een fietsenweide. Kom je met de auto volg dan de aanwijzingen van de parkeerwachters op. Liever niet in de wijk parkeren, want we houden onze buren graag te vriend.

Pinnen

Bij het Openluchttheater is er mogelijkheid om te pinnen. Om lange wachtrijen te voorkomen is het handig om te zorgen dat je contant geld op zak hebt. Bij grotere evenementen werken we met munten. Heb je munten over, dan kun je die bij een volgende evenement inleveren. Maar bij ons krijg je ook je geld terug.

Kaartjes kopen

En nog even dit…

Het theater bevindt zich in een bosrijke omgeving. We hebben zandpaden en het theater telt behoorlijk wat traptreden met klinkers. Dat maakt het theater niet altijd even makkelijk toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of een andere beperking hebben. Wilt u zeker weten of u volop van een evenement kunt genieten, neem dan van te voren even contact met ons op. Als het mogelijk is bedenken we altijd op een oplossing.

Tijdens evenementen zijn honden niet welkom in het theater. Uiteraard maken we een uitzondering voor hulphonden.

Om in de stemming te komen

As I Roved Out - Cooley's Reel - Whiskey in the Jar

13 december 2016