Oiko Dienst ‘Wakker in een vreemde wereld’ – zondag 18 juni

Oiko Dienst ‘Wakker in een vreemde wereld’ – zondag 18 juni
Oiko event Openluchttheater Lochem

Oiko viering ‘Wakker in een vreemde wereld’

Zang, toneelspel en een actueel maatschappelijk thema zijn de ingrediënten voor een goed bestede zondagmiddag. Voor de derde keer op rij organiseren de gezamenlijke kerken een dienst in het Openluchttheater. Spelers, muzikanten nemen u aan de hand van een verhaal mee op reis. Dat allemaal onder de bezielende begeleiding van de voorgangers.

Deze zondag is het thema ‘Wakker in een vreemde wereld’

Een vrachtwagenchauffeur moet op weg naar Engeland  met een vracht, maar krijgt twee bijrijders mee die iets van hem willen: er moet een truck met hulpgoederen naar de Syrische grens …. Wat doe je als er ineens zo’n dringende vraag op jouw bord ligt? In het groot, in het klein?

Praktische informatie

Toegang

Toegang is gratis.

Tijdens de dienst vindt een collecte plaats, deze komt ten goede aan de gezamenlijke kerken. Na afloop van de dienst wordt tegen betaling een drankje aangeboden.

Datum

Zondag 18 juni 2017

Aanvang

13.30 uur.
Poort open om 13.00 uur.

Parkeren

Parkeren bij het openluchttheater is gratis. Voor de hoofdingang bevindt zich een fietsenweide. Kom je met de auto volg dan de aanwijzingen van de parkeerwachters op. Liever niet in de wijk parkeren, want we houden onze buren graag te vriend.

Pinnen

Tijdens de kerkdienst is er geen mogelijkheid om te pinnen. Het is handig om te zorgen dat je contant geld op zak hebt voor de collecte en om na afloop een drankje je kunnen kopen. Heb je munten over van andere evenementen, dan kun je die gebruiken.

En nog even dit…

Het theater bevindt zich in een bosrijke omgeving. We hebben zandpaden en het theater telt behoorlijk wat traptreden met klinkers. Dat maakt het theater niet altijd even makkelijk toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of een andere beperking hebben. Wilt u zeker weten of u volop van een evenement kunt genieten, neem dan van te voren even contact met ons op. Als het mogelijk is bedenken we altijd op een oplossing.

Tijdens evenementen zijn honden niet welkom in het theater. Uiteraard maken we een uitzondering voor hulphonden.