Oiko Dienst ‘Alsof de morgen niet bestaat’ – zondag 24 juni

Oiko Dienst ‘Alsof de morgen niet bestaat’ – zondag 24 juni

Oiko viering ‘Alsof de morgen niet bestaat’

Hoeveel tegenslag kan een mens aan? Frenk is met al zijn spaargeld vertrokken naar Frankrijk om een wijngaard te beginnen. Zijn droom wordt bijna werkelijkheid. Een ramp maakt daar een eind aan. In één keer alles weg. Wat moet je dan nog? Dan blijkt ineens dat er hulp uit onverwachte hoek komt. Niet van de buurvrouw, niet van een vriend… nee, gewoon van een man die soep kookt…

Op 24 juni is dit het uitgangspunt van de 4e Oiko-theaterviering in het Openluchttheater. Naast het jongerenkoor Ameezing doet het publiek helemaal mee in dit eigenzinnige spel vol passie en muziek. Met jonge acteurs, jonge zangers en muzikanten. Met nummers als ‘ Als wij niets doen’  en ‘leef’ (in vele versies) die meer zeggingskracht krijgen door het verhaal! Bedoeld voor mensen die dromen dromen en weten dat het soms tegen kan zitten, maar ook voor mensen die een droom verloren hebben en zoeken naar nieuwe inspiratie! Iedereen is van harte welkom

Praktische informatie

Toegang

Toegang is gratis.

Tijdens de dienst vindt een collecte plaats, deze komt ten goede aan de gezamenlijke kerken. Na afloop van de dienst wordt tegen betaling een drankje aangeboden.

Datum

Zondag 24 juni 2018

Aanvang

13.30 uur.
Poort open om 13.00 uur.

Parkeren

Parkeren bij het openluchttheater is gratis. Voor de hoofdingang bevindt zich een fietsenweide. Kom je met de auto volg dan de aanwijzingen van de parkeerwachters op. Liever niet in de wijk parkeren, want we houden onze buren graag te vriend.

Pinnen

Tijdens de kerkdienst is er waarschijnlijk geen mogelijkheid om te pinnen. Het is handig om te zorgen dat je contant geld op zak hebt voor de collecte en om na afloop een drankje je kunnen kopen. Heb je munten over van andere evenementen, dan kun je die gebruiken.

En nog even dit…

Het theater bevindt zich in een bosrijke omgeving. We hebben zandpaden en het theater telt behoorlijk wat traptreden met klinkers. Dat maakt het theater niet altijd even makkelijk toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of een andere beperking hebben. Wilt u zeker weten of u volop van een evenement kunt genieten, neem dan van te voren even contact met ons op. Als het mogelijk is bedenken we altijd op een oplossing.

Tijdens evenementen zijn honden niet welkom in het theater. Uiteraard maken we een uitzondering voor hulphonden.