Openluchtspel ‘Op heilige grond’ – 30 juni, 1, 7 en 8 juli

Openluchtspel ‘Op heilige grond’ – 30 juni, 1, 7 en 8 juli
Openluchttheater Lochem Op Heilige grond

Openluchtspel ‘Op heilige grond’

In het wat vervallen klooster, nabij het openluchttheater, zitten de nonnen op zwart zaad  en met hun handen in het haar. Om bijv.  een aannemer te kunnen betalen moet er geld in het laadje komen.

De dames besluiten om kamers in het klooster te gaan verhuren. Dit zet hun rustige leven volledig op z’n kop. Vroeger kwamen de nonnen slechts eens per jaar tijdens het Lochemse popfestival in contact met andere personen. Tegenwoordig komen ze ineens dagelijks in contact met allemaal voor hen nieuwe en vreemde figuren,  die al dan niet uit eigen wil een tijdje in het klooster verblijven.

En dan zijn er nog de timmerlui die elke dag over de vloer komen. Brengen al deze personen de nonnen en het klooster nou de gewenste nieuwe impuls of raken ze door hen juist nog dieper in de problemen?  Tijdens het eigentijdse openluchtspel  ‘Op Heilige Grond’ wordt het publiek  meegenomen in de zoektocht naar een nieuwe toekomst voor het klooster en passeren persoonlijke dilemma’s van de nonnen én hun gasten de revue.

‘Op Heilige Grond’ is een vrolijk theaterstuk vol humor en muziek. Hilarische momenten en een heel verrassend slot maken het zeker de moeite waard om hier getuige van te zijn.

Meer informatie vind je op www.openluchtspellochem.nl.

Praktische informatie

Prijs

Voorverkoop volwassenen €
Voorverkoop kinderen €

Aan de kassa volwassenen €
Aan de kassa kinderen €

Er zijn diverse voorverkoopadressen.

Koop je kaartjes via het online-ticketsysteem, dan betaal je een kleine toeslag. Een online ticket kun je eenmaal gebruiken op een avond naar keuze.

Data

Vrijdag 30 juni, zaterdag 1 juli, vrijdag 7 juli en zaterdag 8 juli

Aanvang

20.30 uur

Parkeren

Parkeren bij het openluchttheater is gratis. Voor de hoofdingang bevindt zich een fietsenweide. Kom je met de auto volg dan de aanwijzingen van de parkeerwachters op. Liever niet in de wijk parkeren, want we houden onze buren graag te vriend.

Pinnen

Bij het Openluchttheater is er mogelijkheid om te pinnen. Om lange wachtrijen te voorkomen is het handig om te zorgen dat je contant geld op zak hebt. Bij grotere evenementen werken we met munten. Heb je munten over, dan kun je die bij een volgende evenement inleveren. Maar bij ons krijg je ook je geld terug.

Kaartjes kopen

En nog even dit…

Het theater bevindt zich in een bosrijke omgeving. We hebben zandpaden en het theater telt behoorlijk wat traptreden met klinkers. Dat maakt het theater niet altijd even makkelijk toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of een andere beperking hebben. Wilt u zeker weten of u volop van een evenement kunt genieten, neem dan van te voren even contact met ons op. Als het mogelijk is bedenken we altijd op een oplossing.

Tijdens evenementen zijn honden niet welkom in het theater. Uiteraard maken we een uitzondering voor hulphonden.