GECANCELD: Film in het theater – zaterdag 9 september

GECANCELD: Film in het theater – zaterdag 9 september
openluchttheater lochem film

GECANCELD: Film in het theater – La Famille Bélier

Humor, drama en geweldig acteerwerk in deze ontroerende, meeslepende Franse film. Een fantastische film om te draaien in het Openluchttheater.

Op het Franse platteland woont de familie Bélier. In het gezin is iedereen doof, behalve dochter Paula. Zij vormt voor haar familieleden een belangrijke schakel met de buitenwereld. Ze tolkt en speelt een belangrijke rol in de dagelijkse gang van zaken op de boerderij.

Gesteund door haar muziekleraar besluit Paula op een dag mee te doen aan een zangwedstrijd. Een keuze die veel gevolgen heeft. Voor haar familie, maar ook Paula’s leven zal voorgoed veranderen.

La famille Bélier is na ‘Intouchables’ de tweede Franse film die we in samenwerking met MoodWood Openluchtbioscoop in het theater vertonen.

 

Praktische informatie

Prijs

Iedereen die een online een kaartje heeft gekocht ontvangt het bedrag via Ticketscript retour op zijn of haar bankrekening.

Data

Zaterdag 9 september

Aanvang

Vanwege weersvoorspellingen gecanceld!

Parkeren

Parkeren bij het openluchttheater is gratis. Voor de hoofdingang bevindt zich een fietsenweide. Kom je met de auto volg dan de aanwijzingen van de parkeerwachters op. Liever niet in de wijk parkeren, want we houden onze buren graag te vriend.

Pinnen

Bij het Openluchttheater is er mogelijkheid om bij de kassa te pinnen. Omdat dit een klein evenement is kun je in de horeca cash betalen. Heb je munten over van andere evenementen (muv Sunny Sunday-consumptiebonnen die via de website gekocht zijn), dan kun je die ook gebruiken.

Kaartjes kopen

En nog even dit…

Het theater bevindt zich in een bosrijke omgeving. We hebben zandpaden en het theater telt behoorlijk wat traptreden met klinkers. Dat maakt het theater niet altijd even makkelijk toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of een andere beperking hebben. Wilt u zeker weten of u volop van een evenement kunt genieten, neem dan van te voren even contact met ons op. Als het mogelijk is bedenken we altijd op een oplossing.

Tijdens evenementen zijn honden niet welkom in het theater. Uiteraard maken we een uitzondering voor hulphonden.

Sneak preview