Film in het theater – zaterdag 2 of 9 september

Film in het theater – zaterdag 2 of 9 september
openluchttheater lochem film

Film in het theater

Welke film het gaat worden weten we nog niet, maar ook dit jaar verrijst er weer een enorm scherm in het theater. In 2016 werd er gelachen en een verdwaalde traan gelaten bij ‘Intouchables’. Houd de website in de gaten voor de keuze van 2017.

Praktische informatie

Prijs

Nog niet bekend

Data

Zaterdag 2 of 9 september

Aanvang

20.30 uur

Parkeren

Parkeren bij het openluchttheater is gratis. Voor de hoofdingang bevindt zich een fietsenweide. Kom je met de auto volg dan de aanwijzingen van de parkeerwachters op. Liever niet in de wijk parkeren, want we houden onze buren graag te vriend.

Pinnen

Bij het Openluchttheater is er mogelijkheid om te pinnen. Om lange wachtrijen te voorkomen is het handig om te zorgen dat je contant geld op zak hebt. Bij grotere evenementen werken we met munten. Heb je munten over, dan kun je die bij een volgende evenement inleveren. Maar bij ons krijg je ook je geld terug.

Kaartjes kopen

En nog even dit…

Het theater bevindt zich in een bosrijke omgeving. We hebben zandpaden en het theater telt behoorlijk wat traptreden met klinkers. Dat maakt het theater niet altijd even makkelijk toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of een andere beperking hebben. Wilt u zeker weten of u volop van een evenement kunt genieten, neem dan van te voren even contact met ons op. Als het mogelijk is bedenken we altijd op een oplossing.

Tijdens evenementen zijn honden niet welkom in het theater. Uiteraard maken we een uitzondering voor hulphonden.