Sunny Sunday – zondag 27 augustus

Sunny Sunday – zondag 27 augustus
Openluchttheater Lochem

Sunny Sunday

Lochems eerste echte duurzame festival. Met de billen op een hooibaal, actief workshops volgen, gewoon lekker naar muziek luisteren. Wat je tijdens Sunny Sunday wilt doen mag je helemaal zelf weten. Voorop staat dat iedereen een fijne relaxte middag in een kleurrijk en sfeervol theater kan doorbrengen. Duurzaam, lokaal genieten!

Praktische informatie

Prijs

Nog niet bekend

Data

Zondag 27 augustus

Aanvang

Middag en deel avond

Parkeren

Parkeren bij het openluchttheater is gratis. Voor de hoofdingang bevindt zich een fietsenweide. Kom je met de auto volg dan de aanwijzingen van de parkeerwachters op. Liever niet in de wijk parkeren, want we houden onze buren graag te vriend.

Pinnen

Bij het Openluchttheater is er mogelijkheid om te pinnen. Om lange wachtrijen te voorkomen is het handig om te zorgen dat je contant geld op zak hebt. Bij grotere evenementen werken we met munten. Heb je munten over, dan kun je die bij een volgende evenement inleveren. Maar bij ons krijg je ook je geld terug.

Kaartjes kopen

En nog even dit…

Het theater bevindt zich in een bosrijke omgeving. We hebben zandpaden en het theater telt behoorlijk wat traptreden met klinkers. Dat maakt het theater niet altijd even makkelijk toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of een andere beperking hebben. Wilt u zeker weten of u volop van een evenement kunt genieten, neem dan van te voren even contact met ons op. Als het mogelijk is bedenken we altijd op een oplossing.

Tijdens evenementen zijn honden niet welkom in het theater. Uiteraard maken we een uitzondering voor hulphonden.

Om in de stemming te komen