Edwin Evers Band – zaterdag 26 mei – Uitverkocht

Edwin Evers Band – zaterdag 26 mei – Uitverkocht

Edwin Evers Band

De Edwin Evers Band, komt met een geheel nieuwe show vol met bekende hits in Openluchttheater Lochem.

De Edwin Evers Band staat al jaren lang op het podium in het theater, maar ook door het land op festivals. Vorig jaar was het de eerste keer in een openluchttheater, dat is zo goed bevallen dat ze met een geheel nieuwe show ook in 2018 op voorjaarstour gaan.

 

Praktische informatie

Prijs

€ 28,50 (exclusief €2,27 servicekosten)

Koop je kaartjes bij de VVV Lochem, dan bedragen de servicekosten € 1.50 per kaartje (beperkt voorradig)

Datum

Zaterdag 26 mei 2018

Aanvang

20.30 uur

Parkeren

Parkeren bij het openluchttheater is gratis. Voor de hoofdingang bevindt zich een fietsenweide. Kom je met de auto volg dan de aanwijzingen van de parkeerwachters op. Liever niet in de wijk parkeren, want we houden onze buren graag te vriend.

Pinnen

Bij het Openluchttheater is er mogelijkheid om te pinnen. Om lange wachtrijen te voorkomen is het handig om te zorgen dat je contant geld op zak hebt. Bij grotere evenementen werken we met munten. Heb je munten over, dan kun je die bij een volgende evenement inleveren. Maar bij ons krijg je ook je geld terug.

Kaartjes kopen voor de Edwin Evers Band

En nog even dit…

Het theater bevindt zich in een bosrijke omgeving. We hebben zandpaden en het theater telt behoorlijk wat traptreden met klinkers. Dat maakt het theater niet altijd even makkelijk toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of een andere beperking hebben. Wilt u zeker weten of u volop van een evenement kunt genieten, neem dan van te voren even contact met ons op. Als het mogelijk is bedenken we altijd op een oplossing.

Tijdens evenementen zijn honden niet welkom in het theater. Uiteraard maken we een uitzondering voor hulphonden.

Om in de stemming te komen (Band in OLT Eibergen 2017)

As I Roved Out - Cooley's Reel - Whiskey in the Jar

4 januari 2018