Film in het theater – zaterdag 28 april

Film in het theater – zaterdag 28 april

Film in het theater – Last Vegas

Een theater als dat in Lochem vraagt om een film. Wat is er nu mooier dan beschut tussen de bomen met z’n allen naar een enorm scherm te kijken? Kussentje, fleecedekentje, drankje, hapje lekker knus en geschikt voor een breed publiek.

Over Last Vegas
Wat gebeurt er als je 4 mannen op leeftijd een weekend naar Las Vegas laat gaan? Wanneer Billy, de eeuwige vrijgezel, gaat trouwen besluit het vriendengroepje zich nog één keer volledig te laten gaan. En waar kan dat beter dan in Las Vegas? Ze kennen elkaar al van jongs af aan, maar de relatie loopt niet tussen iedereen in het groepje altijd even soepel. Hoe zal het weekend verlopen? Gaat hun leeftijd ze parten spelen of feesten ze als jonge goden? Serieuze, hilarische en vertederende momenten.

De topacteurs Michael Douglas, Robert de Niro, Kevin Kline en Morgan Freeman spelen de rollen van Billy, Archie, Paddy en Sam met verve.

Een leuke toegankelijke film voor iedereen vanaf 12 jaar in een prachtige omgeving. Wat wil je nog meer?

Praktische informatie

Prijs

Een kaartje kost € 7,= in de voorverkoop (excl. servicekosten)
Aan de kassa € 9,=

Data

Zaterdag 28 april 2018

Aanvang

Zodra het donker wordt rond 20.30 uur.

Opmerking

Mocht het weer onverhoopt slecht zijn dan kan de film in verband met de apparatuur helaas niet vertoond worden. Houd de website en onze Facebookpagina in de gaten, daar publiceren we de meest recente informatie.

Parkeren

Parkeren bij het openluchttheater is gratis. Voor de hoofdingang bevindt zich een fietsenweide. Kom je met de auto volg dan de aanwijzingen van de parkeerwachters op. Liever niet in de wijk parkeren, want we houden onze buren graag te vriend.

Pinnen

Bij het Openluchttheater is er mogelijkheid om bij de kassa te pinnen. Omdat dit een klein evenement is kun je in de horeca cash betalen. Heb je munten over van een ander evenement dan kun je die ook gebruiken.

En nog even dit…

Het theater bevindt zich in een bosrijke omgeving. We hebben zandpaden en het theater telt behoorlijk wat traptreden met klinkers. Dat maakt het theater niet altijd even makkelijk toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of een andere beperking hebben. Wilt u zeker weten of u volop van een evenement kunt genieten, neem dan van te voren even contact met ons op. Als het mogelijk is bedenken we altijd op een oplossing.

Tijdens evenementen zijn honden niet welkom in het theater. Uiteraard maken we een uitzondering voor hulphonden.