Film in het theater – zaterdag 28 april (ovb)

Film in het theater – zaterdag 28 april (ovb)

Film in het theater

Een theater als dat in Lochem vraagt om een film. Wat is er nu mooier dan beschut tussen de bomen met z’n allen naar een enorm scherm te kijken? Kussentje, fleecedekentje, drankje, hapje lekker knus en geschikt voor bijna alle leeftijden. Welke film het gaat worden weten we nog niet, maar dat het theater een fantastische plek is om een film te vertonen hebben we bij ‘Intouchables’ gezien.

Zodra de film bekend is wordt deze hier gepubliceerd.

 

Praktische informatie

Prijs

Nog niet bekend

Data

Zaterdag 28 april 2018

Aanvang

Zodra het donker wordt. De exacte tijd wordt nog bekend gemaakt.

Parkeren

Parkeren bij het openluchttheater is gratis. Voor de hoofdingang bevindt zich een fietsenweide. Kom je met de auto volg dan de aanwijzingen van de parkeerwachters op. Liever niet in de wijk parkeren, want we houden onze buren graag te vriend.

Pinnen

Bij het Openluchttheater is er mogelijkheid om bij de kassa te pinnen. Omdat dit een klein evenement is kun je in de horeca cash betalen. Heb je munten over van een ander evenement dan kun je die ook gebruiken.

Kaartjes kopen

En nog even dit…

Het theater bevindt zich in een bosrijke omgeving. We hebben zandpaden en het theater telt behoorlijk wat traptreden met klinkers. Dat maakt het theater niet altijd even makkelijk toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of een andere beperking hebben. Wilt u zeker weten of u volop van een evenement kunt genieten, neem dan van te voren even contact met ons op. Als het mogelijk is bedenken we altijd op een oplossing.

Tijdens evenementen zijn honden niet welkom in het theater. Uiteraard maken we een uitzondering voor hulphonden.