Kindervoorstelling – woensdag 16 mei

Kindervoorstelling – woensdag 16 mei

Kindervoorstelling – scholen gemeente Lochem

Spannend, want wie komen er deze keer? Elk jaar organiseert de STOL een voorstelling speciaal voor kinderen. Auto’s rijden voor en in lange rijen neemt schoolklas na schoolklas plaats op de tribune. Iedereen is vol verwachting, want wie o wie staat er straks met de acteurs op het podium. Het is in middels echt een traditie aan het worden. Fun maar ook een beetje educatief.

 

Praktische informatie

Prijs

Gratis voor scholen uit de gemeente Lochem.

Alle basisscholen in de gemeente Lochem ontvangen een uitnodiging. Voor vragen over de voorstelling kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Datum

Woensdag 16 mei 2018

Aanvang

10.15 uur – begin voorstelling

Parkeren

Parkeren bij het openluchttheater is gratis. Voor de hoofdingang bevindt zich een fietsenweide. Kom je met de auto volg dan de aanwijzingen van de parkeerwachters op. Liever niet in de wijk parkeren, want we houden onze buren graag te vriend.

En nog even dit…

Het theater bevindt zich in een bosrijke omgeving. We hebben zandpaden en het theater telt behoorlijk wat traptreden met klinkers. Dat maakt het theater niet altijd even makkelijk toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of een andere beperking hebben. Wilt u zeker weten of u volop van een evenement kunt genieten, neem dan van te voren even contact met ons op. Als het mogelijk is bedenken we altijd op een oplossing.

Tijdens evenementen zijn honden niet welkom in het theater. Uiteraard maken we een uitzondering voor hulphonden.

Om in de stemming te komen (Dolf Moed 2017)

4 januari 2018