Openluchtspel 29 & 30 juni, 6 & 7 juli

Openluchtspel 29 & 30 juni, 6 & 7 juli

Openluchtspel

Het erf van de boerderij wordt tot grote ergernis van opa Stuggink getransformeerd tot een stukje Toscane in de Achterhoek. Hij ziet zijn pensioen in rook opgaan. Of brengen die temperamentvolle ‘spaghettivreters’ toch nog iets goeds? Wat voor invloed heeft de Italiaanse inmenging op de rest van de Stugginks? Kunnen de Italian stallions iets van hun casanovagedrag overbrengen op de eeuwige vrijgezel Frank? Wordt hij dan de prins op het witte paard die trots over het liefdespad galoppeert of beperkt het succes zich tot de doldwaze escapades met zijn racewagen op de modderbaan van de Zwarte Cross? Voor meer informatie kijk op www.openluchtspellochem.nl.

Praktische informatie

Naar de website van het Openluchtspel

Prijs

Volwassenen € 12,=

Kinderen tot en met 12 jaar € 6,=

Er zijn diverse voorverkoopadressen.

Koop je kaartjes via het online-ticketsysteem, dan betaal je een kleine toeslag. Een online ticket kun je eenmaal gebruiken op een avond naar keuze.

Data

Vrijdag 29 juni, zaterdag 30 juni, vrijdag 6 juli en zaterdag 7 juli

Aanvang

20.00 uur

Parkeren

Parkeren bij het openluchttheater is gratis. Voor de hoofdingang bevindt zich een fietsenweide. Kom je met de auto volg dan de aanwijzingen van de parkeerwachters op. Liever niet in de wijk parkeren, want we houden onze buren graag te vriend.

Pinnen

Bij het Openluchttheater is er mogelijkheid om te pinnen. Om lange wachtrijen te voorkomen is het handig om te zorgen dat je contant geld op zak hebt. Bij grotere evenementen werken we met munten. Heb je munten over, dan kun je die bij een volgende evenement inleveren. Maar bij ons krijg je ook je geld terug.

Kaartjes kopen

En nog even dit…

Het theater bevindt zich in een bosrijke omgeving. We hebben zandpaden en het theater telt behoorlijk wat traptreden met klinkers. Dat maakt het theater niet altijd even makkelijk toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of een andere beperking hebben. Wilt u zeker weten of u volop van een evenement kunt genieten, neem dan van te voren even contact met ons op. Als het mogelijk is bedenken we altijd op een oplossing.

Tijdens evenementen zijn honden niet welkom in het theater. Uiteraard maken we een uitzondering voor hulphonden.