Racoon & Will Knox – 7 september (uitverkocht)

Racoon & Will Knox – 7 september (uitverkocht)

Racoon & support act Will Knox

In 2016 waren ze er ook en speelden de sterren van de hemel. Racoon! De Zeeuwse band wilde graag nog een keer bij ons terugkomen en dat gaat nu gebeuren. Eind 2017 lanceerden ze hun nieuwe album ‘Look ahead and see te distance’. Naast de kneiters van hits, zoals  ‘Oceaan’, ‘Love you more’ en ‘No mercy, dus volop nieuwe nummers in 2018.

En ze komen niet alleen.

In het voorprogramma is Will Knox te zien en te horen.  Will Knox is een singer-songwriter uit Londen. In Nederland is hij zeker geen onbekende. Als schrijver werkte hij samen met Hollandse artiesten, zoals Miss Montreal en Dotan. Daarmee won hij een BUMA/STEMRA award. In 2017 bracht hij het album ‘The River Ink’ uit in een uitverkocht Paradiso. Een plekje in de Nederlandse Album Top 40 was snel veroverd.

Op vrijdag 7 september is Will Knox te gast als support act van Racoon in een eveneens uitverkocht Openluchttheater in Lochem.

Praktische informatie

Prijs

€ 34,50 (exclusief € 2,87 servicekosten)

Koop je kaartjes bij de VVV Lochem, dan bedragen de servicekosten € 1.50 per kaartje (beperkt voorradig)

Datum

Vrijdag 7 september 2018

Aanvang

20.30 uur (de poort gaat een uur voor aanvang open)

Parkeren

Parkeren bij het openluchttheater is gratis. Voor de hoofdingang bevindt zich een fietsenweide. Kom je met de auto volg dan de aanwijzingen van de parkeerwachters op. Liever niet in de wijk parkeren, want we houden onze buren graag te vriend.

Snelle doorstroom

In verband met ieders veiligheid en een vlotte doorstroom van bezoekers vragen we om zo weinig mogelijk mee te nemen. Glaswerk en eigen meegebrachte drank is niet toegestaan. Bij de toegangspoort vindt een tassencontrole plaats door professionele beveiligers.

Pinnen

Bij het Openluchttheater is er mogelijkheid om te pinnen. Bij grotere evenementen werken we met munten. Heb je munten over, dan kun je die bij een volgende evenement gebruiken.

En nog even dit…

Het theater bevindt zich in een bosrijke omgeving. We hebben zandpaden en het theater telt behoorlijk wat traptreden met klinkers. Dat maakt het theater niet altijd even makkelijk toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of een andere beperking hebben. Wilt u zeker weten of u volop van een evenement kunt genieten, neem dan van te voren even contact met ons op. Als het mogelijk is bedenken we altijd op een oplossing.

Tijdens evenementen zijn honden niet welkom in het theater. Uiteraard maken we een uitzondering voor hulphonden.

Om in de stemming te komen

Brick by brick ...

Oceaan