WinterWonderland – zaterdag 15 december

WinterWonderland – zaterdag 15 december

WinterWonderland

Tijdens WinterWonderland daalt de magie over het theater. Het meest kleurrijke spektakel voor kinderen en volwassenen. Sprookjes, attracties, muziek, vuur, eten, drinken. Bij WinterWonderland kom je oren en ogen tekort. Dat moet je gezien hebben. Elk jaar weer overtreft een fantastische groep vrijwilligers zichzelf door de meest bijzondere, originele en opmerkelijke decors te maken. Acteurs, een podiumprogramma en lekker eten en drinken, maken WinterWonderland compleet. Wat wordt het dit jaar?

Praktische informatie

Prijs

Een kaartje kost € 3,= per persoon voor jong en oud

Data

Zaterdag 15 december

Aanvang

16.00 – 22.00 uur

Parkeren

Parkeren bij het openluchttheater is gratis. Voor de hoofdingang bevindt zich een fietsenweide. Kom je met de auto volg dan de aanwijzingen van de parkeerwachters op. Liever niet in de wijk parkeren, want we houden onze buren graag te vriend. Vanaf de parkeerplaats rijdt Treintje Bello je naar de ingang.

Pinnen

Bij het Openluchttheater is er mogelijkheid om te pinnen. Om lange wachtrijen bij de entree te voorkomen is het handig om wat contant geld op zak te hebben. Bij grotere evenementen werken we met munten. Heb je munten over, dan kun je die bij een volgende evenement inleveren. Maar bij ons krijg je ook je geld terug.

En nog even dit…

Het theater bevindt zich in een bosrijke omgeving. We hebben zandpaden en het theater telt behoorlijk wat traptreden met klinkers. Dat maakt het theater niet altijd even makkelijk toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of een andere beperking hebben. Wilt u zeker weten of u volop van een evenement kunt genieten, neem dan van te voren even contact met ons op. Als het mogelijk is bedenken we altijd op een oplossing.

Tijdens evenementen zijn honden niet welkom in het theater. Uiteraard maken we een uitzondering voor hulphonden.