De Dijk

De legendarische Amsterdamse band De Dijk komt naar de Koele in Lochem. Al 36 jaar rockt en zwingt De Dijk met hits als Nergens goed voor, Ik kan het niet alleen en Dansen op de Vulkaan. Ze nemen je mee met chansons als: Wat een vrouw niet kan doen en Als ze er niet is. En hun authentieke blues brengt schitterende nummers als: Mag het licht uit en Niemand in de stad. Dit belooft een prachtige muzikale avond in ons geliefde theater.

Datum:
vrijdag 28-06-2019

Tijd:
19:30 - 23:00 uur

Theater open:
19.00 uur

Theater dicht:
0.00 uur

Prijs voorverkoop:
€ 32,50 (excl. servicekosten)

Prijs dagkassa:
€ 37,50

Parkeren

Parkeren bij het openluchttheater is gratis. Voor de hoofdingang bevindt zich een fietsenweide. Kom je met de auto volg dan de aanwijzingen van de parkeerwachters op. Liever niet in de wijk parkeren, want we houden onze buren graag te vriend.

Pinnen

Bij het Openluchttheater is er mogelijkheid om te pinnen. Om lange wachtrijen te voorkomen is het handig om te zorgen dat je contant geld op zak hebt. Bij grotere evenementen werken we met munten. Heb je munten over, dan kun je die bij een volgende evenement inleveren. Maar bij ons krijg je ook je geld terug.

En nog even dit...

Het theater bevindt zich in een bosrijke omgeving. We hebben zandpaden en het theater telt behoorlijk wat traptreden met klinkers. Dat maakt het theater niet altijd even makkelijk toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of een andere beperking hebben. Wilt u zeker weten of u volop van een evenement kunt genieten, neem dan van te voren even contact met ons op. Als het mogelijk is bedenken we altijd op een oplossing. Tijdens evenementen zijn honden niet welkom in het theater. Uiteraard maken we een uitzondering voor hulphonden.