Koop kaarten

Koop kaarten

Als je een kaartje voor één van onze evenementen koopt, heb je een leuke dag of avond én draag je bij tot het in stand houden van het Openluchttheater.

Je kunt op verschillende manieren een toegangskaartje kopen:

  1. Via de website
  2. Bij de plaatselijke VVV
  3. Aan de kassa (niet als evenementen in de voorverkoop al uitverkocht zijn)

Per evenement communiceren we de toegangsprijzen, de plek waar je een kaartje kunt kopen en de reguliere verkoopprijzen. Ook communiceren we het prijsverschil tussen een eventuele voorverkoop en de kassaprijzen.

Voor onze online ticketverkoop gebruiken we het systeem van Eventbrite, dat betekent dat er een servicetoeslag gerekend wordt bovenop de reguliere verkoopprijs.

Wij doen onze uiterste best om de prijzen van de kaartjes zoveel mogelijk gelijk te houden, ongeacht waar je ze koopt.

De Dijk - 28 juni 2019

Pinnen? Ja graag!

Het is mogelijk om in het theater te pinnen. Bij de kaartverkoop is een pinautomaat aanwezig en bij de grotere evenementen bij de muntenverkoop ook. Houd er rekening mee dat je even in de rij moet staan. Uiteraard kun je je kaartje of munten altijd contant afrekenen.

In Lochem vind je de dichtstbijzijnde pinautomaat bij de Rabobank aan de Mauritsweg of bij de ABN AMRO in de stad naast de kerk. Zijn de supermarkten open dan kun je terecht bij de AH of Jumbo op het Graafschapterrein of bij de Plus aan de Albert Hahnweg.