Winter Wonderland 2018

Beweeg met de muis over de kaart van Winter Wonderland

Koning WinterWonderland heet alle bezoekers graag welkom in zijn wonderlijke wereld! Dit jaar zijn de familieleden van bekende sprookjesfiguren voor het eerst te gast op WinterWonderland. De Lakeien Olijk & Vrolijk verwelkomen jullie op ludieke wijze in het Koninkrijk. Via het Koningspad dwaal je door het Donkere Bomenbos, waar je begroet wordt door Groen Kapje & de Stoute Wolf en Vrouw Holle en haar gezelschap. Vindt de laatste mode en laatste snufjes bij de bijzondere winkels in Dromenstad, bezoek de historische Hofbibliotheek op het Nostalgieplein en maak kennis met Prinses Aila, Generaal Pardon en de Boze Heks Hiskia.. Durven jullie de klim via het steile keienpad richting de Nevelberg aan?

Maar in WinterWonderland is dit jaar niet alles koek en ei.. Er speelt zich iets spannends af en de Koning heeft jullie nodig om het mysterie op te lossen!

Uiteraard zijn er een aantal oudgedienden van de partij, zoals Marina de IJsbeer, Valkerij Schaap en niet te vergeten, de wijze Uil van WinterWonderland.

Volgens goed gebruik zijn alle hoeken en gaten in het theater gevuld. Is het niet met de meest wonderlijke attracties, dan is het wel met de chaotische uitbaters van de Hofkeuken ‘de Gouden Gans’, het stel Gustaaf & Jasmin Raaf, doe een wens bij de Tandenfee op het Nostalgieplein of kus de Kikker Prins om hem te redden. Kortom, genoeg te doen!

Natuurlijk is er een uitgebreid podiumprogramma met zangers, dansers, muzikanten en een heuse riddershow. Er is een draaimolen, een schminktent en tegen het einde wordt WinterWonderland op het horecaplein afgesloten met de klanken van een vrolijk dweilorkest. Er is echt te veel om op te noemen. Je moet het zelf gezien hebben!

Winterwonderland is geopend van 16.00 tot 22.00 uur. De toegangsprijs is € 3,= per persoon. Parkeren is gratis, treintje Bello en overige vervoersmiddelen rijden heen en weer tussen de parkeerterreinen en de ingang van het theater. In verband met de hoeveelheid mensen in het theater zijn honden niet toegelaten (uitgezonderd hulphonden). Het theater is beperkt toegankelijk voor mindervaliden.

Kom, zie, proef, beleef en laat je wonderlijk verrassen tijdens een kleurrijk Winterwonderland 2018.

Download de plattegrond


Klik op bovenstaand plaatje om de plattegrond te downloaden.

Ijzeren Hendrik

Koning Winter Wonderwonderland

Generaal Pardon

Groenkapje

Sprookjes sprokkelaars