Lochemse Popmeeting 2.0 – zaterdag 21 juli

Lochemse Popmeeting 2.0 – zaterdag 21 juli

Lochemse Popmeeting 2.0

Terug naar vervlogen tijden. Een nostalgisch feestje voor jong en oud. In 2018 is het 50 jaar geleden dat de eerste Popmeeting plaatsvond én het theater bestaat 80 jaar. Dubbel feest dus! Hoe kunnen we dat beter doen dan door een Popmeeting 2.0 te organiseren? Met oude bekenden, bekende Lochemers en vooral ook veel gezelligheid. De poort gaat open in de middag. Tot laat in de avond wordt het theater gevuld met muziek van diverse bands.

De line-up bestaat in willekeurige volgorde uit:

  • The PittCrew – voorheen de Ides of May
  • Yada Yada – Herman Brood Cover Band
  • Livin’Blues Xperience
  • The Hoksons
  • Jan Ottink Band

Praktische informatie

Prijs

€ 12,50 (exclusief € 1,63 servicekosten)

Koop je kaartjes bij de VVV Lochem, dan bedragen de servicekosten € 1.50 per kaartje (beperkt voorradig)

Kinderen tot en met 12 jaar GRATIS

Datum

Zaterdag  21 juli 2018

Aanvang

14.30 uur (de poort gaat een uur eerder open)

Parkeren

Parkeren bij het openluchttheater is gratis. Voor de hoofdingang bevindt zich een fietsenweide. Kom je met de auto volg dan de aanwijzingen van de parkeerwachters op. Liever niet in de wijk parkeren, want we houden onze buren graag te vriend.

Pinnen

Bij het Openluchttheater is er mogelijkheid om te pinnen. Bij grotere evenementen werken we met munten. Heb je munten over, dan kun je die bij een volgende evenement gebruiken.

Kaartjes kopen voor de Lochemse Popmeeting 2.0

En nog even dit…

Het theater bevindt zich in een bosrijke omgeving. We hebben zandpaden en het theater telt behoorlijk wat traptreden met klinkers. Dat maakt het theater niet altijd even makkelijk toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of een andere beperking hebben. Wilt u zeker weten of u volop van een evenement kunt genieten, neem dan van te voren even contact met ons op. Als het mogelijk is bedenken we altijd op een oplossing.

Tijdens evenementen zijn honden niet welkom in het theater. Uiteraard maken we een uitzondering voor hulphonden.