Word vriend

Word vriend

Word jij ook vriend?

De Vrienden van het OpenLuchtTheater bestaan al langere tijd. In 2013, het jaar dat de STOL 75 jaar bestond, heeft de VOLT een nieuwe impuls gekregen. Tijdens diverse evenementen hebben we vriendschappen gesloten met bezoekers. Her resultaat is dat er inmiddels ruim 250 mensen als vriend van het theater geregistreerd staan.

Wat gebeurt er met je vriendenbijdrage?

Als vriend word je gevraagd jaarlijks een donatie te doen van minimaal € 10,= of € 24,–  (of een zelf te bepalen bedrag). Deze bedragen worden in een fonds gestort. Het fonds is bedoeld om kosten van te betalen, die buiten de jaarlijkse begroting vallen.

Voor iedere vriend een wederdienst

Wij zijn blij met onze vrienden, daarom verlenen wij een kleine wederdienst. Als vriend:

  • Ontvang je het jaarprogramma in jouw mailbox.
  • Ontvang je bij verschijning een exemplaar van de digitale nieuwsbrief.
  • Kun je kaartjes in de vriendenvoorverkoop* kopen.

* Bij grotere concerten waarvan we verwachten dat ze snel uitverkocht zijn.

<- Bijzondere vrienden: Bennie Jolink op het bankje dat bij de ingang prijkt. Een herinnering aan 40 jaar Normaal in het Openluchttheater Lochem. Jolink zit naast Sebastiaan van ‘t Erve, burgemeester van Lochem.

Geen financiële bijdrage en wel vriend worden?

Wil of kun je geen financiële bijdrage leveren, maar ben je wel betrokken bij het theater en wil je op de hoogte blijven van onze evenementen? Vind ons dan leuk op Facebook. Dan ben jij ervan verzekerd dat je regelmatig updates ontvangt.

Hoe word je vriend?

Je kunt hier het vriendenformulier downloaden, uitprinten en invullen en het dan retourneren ter attentie van:

Bestuurssecretaris STOL
Sylvia Hoogstede
Weidemolenlaan 40
7241 VG Lochem.

Als je op de button onder aan de pagina klikt kunt je het formulier online invullen. Via een automatisch gegenereerde mail ontvang je een bevestiging. Door hier op te reageren bevestig je jouw vriendschap.

Vul je een formulier in, dan machtig je de STOL om jaarlijks, tot wederopzegging, het aangeven bedrag te mogen incasseren (dit zal in de maanden juni of juli van het lopende jaar zijn).

Sinds 2015 is ons theater in het bezit van de ANBI-status. Dat betekent dat uw (periodieke) gift vanaf een bepaald bedrag aftrekbaar is voor de Belastingdienst.

Meer informatie